EM Elektro bedrijfsauto's en personeel
Full 1
Full 1

EM Elektro

EM Elektro is uw partner voor advies, ontwerp, installatie, realisatie, en onderhoud van elektrotechnische licht- kracht- en zwakstroominstallaties, (nood)verlichtingsinstallaties en datanetwerken. Dit verzorgen wij zowel in de woningbouw, utiliteit en industrie in de regio Nijmegen.

Wij zijn een klein en flexibel team met brede kennis en ervaring. Wij leveren maatwerk om de meest uiteenlopende projecten van groot tot klein, eenvoudig tot complex naar tevredenheid van particuliere- of professionele opdrachtgevers uit te kunnen voeren.

Wilt u meer informatie over onze activiteiten en mogelijkheden waarin betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel staan, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Een duurzame relatie met onze opdrachtgevers staat bij ons altijd voorop!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Neemt contact op

Over ons

EM Elektro is uw partner voor advies, ontwerp, installatie, realisatie, en onderhoud van elektro- technische licht- kracht- en zwakstroominstallaties, (nood)verlichtingsinstallaties en datanetwerken. 

Contact

+31 (0) 24 33 33 366

  info@emelektro.nl
  www.emelektro.nl